Film weetjes

Downloaden van films, series en muziek is sinds kortere tijd gelegaliseerd mits u dit gedownloade product voor eigen gebruik houdt. Wat wel illegaal is binnen dit wereldje is het uploaden van deze films, series of muziek op het internet, neem het schandaal van Megaupload.com, waarmee de eigenaar miljoenen dollars heeft verdiend. De eigenaar van Megaupload.com is daarom ook opgepakt en is nu nog steeds bezig om veroordeeld te worden. Verder is het downloaden van software en games nog steeds illegaal doordat de Europese regels hier een stuk scherper op zijn.

films downloaden

Er zijn vele sites waar het downloaden van een gehele film mogelijk is, vaak met het geluk om ook nog Nederlandse ondertiteling te hebben. Een nieuw ding dat net geïntroduceerd is in Nederland is Netflix; deze website maakt het mogelijk om gehele films of series te streamen, dus geen downloads meer! Om Netflix te gebruiken hangen er wel maandelijkse kosten aan vast van €7,99 met de eerste maand gratis.
De keuze is aan u zelf of u voor goede kwaliteit gaat tegen betaling of tegen wat slechtere kwaliteit die op vele plaatsen te vinden is op het internet.

Dvd release

Het duurt altijd eventjes voordat de Dvd uitkomt van een bioscoopfilm, hier zit vaak een enkele maanden tussen. Om in de omgeving van het online films kijken zullen we naar Video On Demand kijken, waar nu al een redelijk aantal Nederlandse huishoudens gebruik van maken. De Dvd's die hier op uitkomen zijn meestal al een maand of vier uit de bioscoop. U betaalt hier dan een kleine €5,- voor om hem te huren, het kopen hiervan is ook mogelijk voor ongeveer €14,50. De looptijd van een film in de bioscoop is nu meestal tussen de 6 en 8 weken maar door de komst van VOD zal dit minder worden, tussen de 4 en 6 weken. Ook willen ze de tijd tussen de film in de bioscoop en de release op VOD verkleinen naar 2 tot 3 maanden.
VOD is dus de nieuwe versie op de fysieke videtheken en zal in de toekomst een grote groei ondergaan.

Beste films in 2013

Het einde van 2013 is nog lang niet in zicht maar toch is er al door vele websites en organisaties een top 100 gemaakt van beste films. Veel voorkomende films hierin zijn The impossible, Django, Meet the Millers, Star trek: Into darkness en Dispicable me 2. Deze films waren in Nederland ook echte kaskrakers en de bioscopen werden veelvuldig bezocht. Al deze films vallen in een andere categorie, hierdoor wordt de smaak van Nederland weerspiegelt en is dus te zien dat wij als Nederlanders redelijk divers zijn in onze favoriete categorie films. Laten we dus maar hopen dat het lijstje van de beste in films voor 2013 nog niet afgelopen is. 

Logo ontwerp

Een logo verteld veel over een bedrijf het is dan ook vaak het eerste wat opv

lees meer

Bloggen

Tegenwoordig schrijven veel bedrijven maar ook particulieren een blog, het ko

lees meer

Website trends

Niet alleen worden er jaarlijks nieuwe trends uitgekozen door de trendwatcher

lees meer