Website trends

Niet alleen worden er jaarlijks nieuwe trends uitgekozen door de trendwatchers in de mode, maar hier wordt ook sterk gebruik van gemaakt in het wereldje van het webdesign. Hieronder zullen we u op de hoogte brengen van de trends voor het komende jaar.  Door op de hoogte te zijn van de laatste trends zal uw website professioneel ogen en serieus genomen worden.

Schrijfletter

De schrijfletter is en blijft een hippe trend, met de mooie aan elkaar geschreven, krullende letters komen de belangrijke woorden naar voren. Deze schrijfletters maken het voor de bezoeker van de website een plezier om te lezen en ziet zo ook snel wat de belangrijke kernwoorden zijn op die website.

De retro driehoek

Een bekend figuur uit de vroegere jaren is de driehoek, hij is daarom dan ook weer erg welkom in de nieuwe trends voor het komende jaar. Kies voor grijstinten met een kleurig accent of doop uw website tot een groot kleurenbad en laat uw geest de vrije loop met de retro kleuren en vormen.

Hou het wazig

Het een beetje wegwerken van de werkelijkheid zouden we allemaal wel eens graag willen, met fotograferen en het gebruik van afbeeldingen is het makkelijk om een waas over de afbeelding te verkrijgen. Met het gebruik van lichteffecten geeft u de afbeelding een geheel nieuwe dimensie. Verder kan de wazige afbeelding ook als achtergrond dienen om zo het kernwoord naar voren te laten komen. De wazigheid is dus een leuke trend die we vast en zeker vaak zullen terugvinden in het nieuwe seizoen.

Social media platform kiezen

Om social media kan niemand meer heen tegenwoordig, bijna iedereen is wel erg

lees meer

Huisstijlen

Niemand weet echt de exacte definitie van een huisstijl waardoor er vanalles

lees meer

Logo ontwerp

Een logo verteld veel over een bedrijf het is dan ook vaak het eerste wat opv

lees meer