is een website waar u terecht kunt voor allerhande informatie over onderwerpen die gerelateerd met design. We hebben het hier dan over design in de breedste zin van het woord. De onderwerpen die hier besproken worden zullen een goede aanvulling zijn voor uw online kennis en kunnen u erbij helpen om de volgende keer beter te kunnen anticiperen op deze onderwerpen.

Onderwerpen

Veel bedrijven hebben een website voor het bedrijf online, maar vaak is er niet voldoende aandacht besteed aan het design ervan en komt het erg onprofessioneel over. Dit geldt ook voor het ontwerp van het logo voor een bedrijf, veel bedrijven slaan hier de plank geheel mis.  Dit zijn wellicht de bekendste fouten die gemaakt kunnen worden wanneer het aankomt op webdesign en logodesign. Daarom wordt dit alles bespreekbaar gemaakt hier op Gearz.nl. Verder worden er ook nog andere aandachtspunten besproken zodat er hopelijk in de toekomst betere en mooiere designs uit zullen voortvloeien.

Ons doel

De reden dat we Gearz.nl hebben gelanceerd is omdat we mensen wilden informeren over bekende onderwerpen en over onbekende onderwerpen. We zagen bijvoorbeeld veel fouten in kleurgebruik en dat verschillende begrippen verkeerd werden gebruikt. Hier willen we graag duidelijkheid in scheppen voor verbeteringen in de toekomst. Hopelijk kunt u met behulp van deze informatie uw eigen logo en/of website verbeteren. Wanneer u nog tips voor ons heeft kunt u deze melden via onze contactpagina. We staan altijd open voor de suggesties van onze bezoekers! 

Huisstijlen

Niemand weet echt de exacte definitie van een huisstijl waardoor er vanalles

lees meer

Bloggen

Tegenwoordig schrijven veel bedrijven maar ook particulieren een blog, het ko

lees meer

Social media platform kiezen

Om social media kan niemand meer heen tegenwoordig, bijna iedereen is wel erg

lees meer